Looking Back – Testing Groningen June 2022

We hebben weer een mooie testavond bij Forum Groningen gehad, waarbij er een mix van entertainment en serious games op tafel kwam. Van kleine kaartspellen tot grote bordspellen en ook een spel met hybride technologie, waarin spelers een mobiele app gebruikten om het speelveld te verkennen. Hieronder een impressie van de avond!

Een dag later was het ‘International Tabletop Day’ en radio 5 interviewde daarom het Spellenmaakgilde. Hier vind je een link naar het fragment.

We had another good testing night at Forum Groningen. A mix of entertainment and serious games were tested. From small card games to bigger board games and even a hybrid game, in which players used a mobile app to explore the map. Check out the pictures below. A day later it was ‘International Tabletop Day’ and we had a short radio interview about the Guild (in Dutch, link here).

Een reactie op “Looking Back – Testing Groningen June 2022

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s