Groningen – Tabletop Testing Night – 3 June

Vrijdag 3 juni gaan we weer spelen en testen bij het Forum in Groningen! Kom langs als speler en heb b impact op toekomstige spellen. Of breng als maker je spel en haal die feedback op om het beter te maken. Wat er te spelen is, dat is altijd een verrassing; dat het leuk wordt is gegarandeerd.

Friday 3 June we play and test again at the Forum in Groningen! Come over as a player and have an impact on future games. Or of course join us as a designer and collect that feedback to improve your game. What games will be there is a surprise. It will be enjoyable, guaranteed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s