Looking Back – Playtesting May Groningen

De speltestavond in Groningen in mei was weer prettig en aangenaam. De sfeer was goed en er werd veel nuttige feedback gegeven en ontvangen. Daarnaast werden tips gedeeld over productie, pitchen en distributie. Volgende week is de testavond in Leeuwarden voor de liefhebbers en ook in Ede komen er weer testavonden aan (neem contact op om bij die groep aan te haken).

The tabletop testing night in Groningen was once more pleasant and useful. With a good vibe plenty of feedback was offered and accepted. Futhermore, tips on production, pitching and distribution were shared. Next week you can join the testing night in Leeuwarden and also in Ede there are testing nights coming up (contact us to hook up with that collective).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s