Looking Back: Playtesting March

Deze maand zijn we weer opgestart met speltesten. Naast Groningen, waar we wat plaatjes van hebben hieronder, organiseren Leeuwarden en Ede ook weer testavonden. Mocht je nou in een andere regio van Nederland wonen en hopen op een test initiatief meer in de buurt, kom dan bij onze Discord community en overleg wie nog meer interesse heeft!

This month we have started up again playtesting. Besides Groningen, source of the action shots below, also the chapters in Leeuwarden and Ede are having Playtesting Nights. If you live in a different region in the Netherlands and would love to have a playtest initiative more nearby, come over to our Discord community to check others who might be interested!

Forum Groningen:

USVA Groningen:

Een reactie op “Looking Back: Playtesting March

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s