Groningen – Tabletop Testing Night – 1 October

Spelers, ontwerpers en makers: Na langere periode van niet spelen, gaan we weer beginnen met speltesten. En we hebben er zin in! Vrijdag 1 oktober trappen we weer af met een testavond met open inschrijving bij het Forum Groningen, een inspirerende locatie midden in de stad.

Tijdens de avond zullen we een corona protocol volgen. UPDATE: dit betekent dat je een corona test bewijs moet kunnen tonen (bewijs van vaccinatie, herstel van COVID of een negatieve testuitslag via ‘testen voor toegang’)

Kom langs om spelletjes te spelen. Of natuurlijk om je eigen concept te beproeven. Het wordt gegarandeerd gezellig! Meer informatie en aanmelding tref je aan in het formulier hieronder.


Players, designers, makers: After quite some downtime we are starting up again playtesting. The next testing night in Groningen will be on Friday 1 October, once again at the Groningen Forum, a inspiring location. Come over to play games or to have your concept tried out. Having a good time is guaranteed.

A Corona protocol will be in place. UPDATE: this means a corona proof check needs to be provided (a proof of vaccination, recovery of COVID or a negative test result by ‘testen voor toegang’

Details and registration below. See you there?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s