Looking back: Spellenspektakel Auteursplein 2019

Afgelopen weekend was het Spellenspektakel en meerdere auteurs hebben op het Auteursplein hun concepten getest, gedemonstreerd en verkocht. Hieronder een impressie, foto’s van Emiel Ament en Dennis Merkx.

This last weekend during the ‘Spellenspektakel’ convention multiple game designers were present on the Author Plaza. There they playtested, demonstrated and sold their concepts. See the pictures below for an impression, thanks to Emiel Ament and Dennis Merkx.

Een reactie op “Looking back: Spellenspektakel Auteursplein 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s