Looking back – November Testnight Groningen

De november testavond in Groningen was weer vanouds gezellig en we hebben een aantal concepten getest. Hieronder een impressie. Deze maand kun je ook weer speltesten in Ede en Leeuwarden. In Groningen testen we weer vrijdag 6 december.


The November testing night in Groningen was great, as always, and several concepts have been put to the test. See for an impression below. This month you can visit the upcoming testing nights in Ede and Leeuwarden. In Groningen we will playtest again on Friday 6 December.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s