Looking back – Groningen October Testing

De Groningen testavond in oktober was goed bezocht en met 20 deelnemers hebben we de nodige spelconcepten getest. Zie hieronder de impressie. Eerste vrijdag van november is in Groningen weer de volgende testavond. Tussentijds kun je de 11e testen in Ede en de 18e in Leeuwarden!

The Groningen testing night was well visited and with 20 participants we playtested many game concepts. See below for some pictures. The next playtesting night in Groningen will be the first Friday of November. Meanwhile you can go playtesting in Ede on the 11th and in Leeuwarden on the 18th of October!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s