Looking back: Testing Night Groningen June 2019

De juni testavond was weer nuttig en gezellig. Dit was de laatste testavond in Groningen voor de zomerstop. Vanaf september zullen we weer verder gaan. Wel komen er nog een aantal toffe evenementen in Leeuwarden aan! Maak samen een spel tijdens de Boardgame Jam eind juni. Speeltest je concept tijdens de Speelwarden spellenbeurs. En natuurlijk komt de regulier speltestavond Leeuwarden er nog aan.

The June playtesting night was once again useful and pleasant. This is the last testing night in Groningen before the summer break. We will continue in September. However, in Leeuwarden a bunch of cool events are coming up! Make a game together during the Boardgame Jam end of June. Playtest your concept during the Speelwarden game convention. And of course there is the regular playtesting night in Leeuwarden coming up.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s