Looking back: Pictures October 2018

De oktober testavond was iets rustiger dan andere avonden, maar niet qua prototypes getest! Er werd met plezier gespeeld en een hoop nuttige feedback verzameld.

Onze volgende testavond in Groningen zal vrijdag 2 november zijn.

Ben je spellenmaker heb je een concept wat je aan een groter publiek wilt voorleggen? Het weekend van 10 en 11 november wordt het Spellenspektakel, de grootste spellenbeurs van Nederland weer georganiseerd. Daar hebben we een aantal tafels tegen scherp tarief beschikbaar om spellen van eigen hand te demonstreren / testen. Zie hier voor meer informatie!


The October playtesting night was a bit more quiet that usual, not if we look at the amount of prototypes playtested! It was a very enjoyable night, with designers collecting a lot of useful feedback.

Our next tabletop testing night in Groningen will be on Friday 2 November.

Are you a tabletop game designer and do you have a concept that you want to put in front of a bigger audience? The biggest tabletop game convention of the Netherlands ‘Spellenspektakel‘ (game spectacle) is coming up again, 10 and 11 November. We have a few tables available to demonstrate or playtest your game at this convention at a reduced price. See here for more information (in Dutch, contact us if you are non-native speaker and are interested).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s