Looking back – testing night July 6th

Het zomerse weer en de aanstormende vakantie zorgden voor een rustige testavond met een man of twaalf. Er was een digitaal prototype gladiatorenspel, naast diverse kaartspellen – van mafia- tot fantasy-thema – en enkele bordspellen, onder andere over navigerende piraten en over sterrenbeelden maken. Het was weer een geslaagde avond.

De volgende testavond is na de zomerstop, in september.

Sunny weather and the approaching summer holiday conspired to slightly lower attendance to about twelve. Besides a digital prototype of turn-based gladiator combat there were also several card games with themes ranging from mafia to fantasy. There were also board games about navigating pirates, and about putting together signs of the zodiac. It was another successful testing night.

The next testing evening will take place in september after the summer recess.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s