Looking back – Testing Night June 1st

Met een groep van vijftien testers zijn we snel begonnen: piraten verzamelden schatten, boeren verzamelden dieren, en we manipuleerden zelfs de sterren… bij elkaar zijn acht verschillende prototypes getest. Ook demonstreerden studenten van de Hanze de app die ze hebben ontwikkeld bij het spel Mondo.

Een mooie testavond – hoop jullie allemaal ook weer volgende keer te zien, op 6 juli!

With a group fifteen testers strong we dove right in and had pirates collecting loot, farmers breeding livestock, we manipulated astronomical forces.. eight different prototypes were tested and we had Hanze students demoing (and testing) their companion app for the boardgame Mondo.

A great night – hope to you all next time, on the 6th of July!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s