Looking back: pictures testing night February

Onze februari speltestavond markeerde ons 3 jarig bestaan. Het was weer een gezellige en nuttige testavond. Met 20 deelnemers zijn weer meerdere concepten beproefd. En er was een korte demonstratie van het spel ‘Tricky Dungeon’ wat eerder bij het gilde was getest en binnenkort uitkomt!

De volgende testavond zal op vrijdag 2 maart zijn!


Our February testing night marked our 3 year anniversary. It was a fun and useful night again. With 20 participants we playtested quite some game. Plus there was a short demo of ‘Tricky Dungeon’, a game that has been tested at the Guild and will be available soon!

The next Tabletop Testing Night will be Friday 2 March!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s