Speltesten bij Ducosim – 23 September

Zaterdag 23 September zullen we met het gilde aanwezig zijn op de Ducosim spellenbeurs in Amersfoort. Deze beurs is sowieso van harte aan te bevelen: er zijn altijd goede demonstraties van spellen. Veel gelegenheid om spellenmakers en uitgevers te spreken. Er zijn meerdere standhouders om nieuw spelplezier aan te schaffen. Tenslotte, er is ook gelegenheid om 2e hands spellen te (ver)kopen.

Kom langs bij onze speeltafel om spellen testen om om te kletsen!

logo

Saturday 23 September we will be present with the guild at the Ducosim Game Convention in Amersfoort. This is a really nice convention with good opportunity to learn new games by good demonstrators. You can meet game designers and publishers, buy new games or second hand versions (or offer them).

Come over at our table to playtest games or to have a chat!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s