Testing event May and more

logo 2016 spellenmaakgilde finalVrijdag 12 Mei (niet op 5 mei, wegens bevrijdingsfestival) is de volgende testavond van het Spellenmaakgilde bij Indietopia. Er zal weer wat te spelen zijn en als je zelf een spelconcept hebt: neem het mee om het te laten spelen! Aanmelden kan door middel van het onderstaande formulier.

Verder is er 19, 20 en 21 mei een Boardgame Jam in Leeuwarden. Maak in 1 weekend een nieuw spel, met ondersteuning van experts. Lees meer op hun website: http://boardgamejam.nl

Mocht dat teveel van je weekend kosten, dan kun je het Spellenmaakgilde bezoeken op het Maakfestival zaterdag 20 mei. We zullen daar op 1 of 2 tafels als spellenmakers onze spellen testen met het publiek en hun vertellen hoe je dat nou aanpakt, een spel maken. Lees meer over het maakfestival op hun website: http://maakfestival.nl. Als je als spellenmaker wilt meedoen, neem dan contact op.

Bezoeken testavond: Indietopia zit in het pand waarin ook de krant Dagblad van het Noorden zit, deze locatie is 10 minuten fietsen vanaf het centrum en mocht je met de auto komen dan kun je gratis parkeren. Aan de achterkant zit de deur voor toegang. We zullen je opvangen en ook een telefoonnummer ophangen wat je kan bellen om toegelaten te worden!


Friday 12 of May we will have our next testing night at Indietopia. Come over to play games. And if you have a game concept, let us play it! Please sign up using the form below.

Something interesting as well: 19, 20 and 21 May a Boardgame Jam will be held in Leeuwarden. Create a new game in 1 weekend with support from experts.  Read all about it on their website: http://boardgamejam.nl

If a weekend is too much for you, you could visit us at the Creators Festival (Maakfestival) on Saturday 20 May. We will playtest games and talk to the visitors about making games. Read more about this on their website: http://maakfestival.nl. If you like to participate as a game designer, please contact us.

Visiting the testing night: Indietopia is located in the office that also houses the newspaper ‘Dagblad van het Noorden’. It is 10 minutes by bike from the city centre. If you go by car, you can park for free. Entrance is at the back of the building. We will welcome you there and also put up a sign with a phone number to call for access!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s