Tabletop Testing Night – 3 March 2017

Maart roert zijn staart en wij onze spellen. Vrijdag 3 maart zullen we weer een testavond houden. Aanvangstijd is als vanouds 19.30 uur. Het is op de nieuwe locatie van Indietopia. Alle informatie lezen en je aanmelden kan hieronder.

Marching on, we will have another tabletop testing night Friday 3rd of March. Starting time is 19.30 hours, as always. The location is new (since last time), meet us at the new crib of Indietopia. The form below has all the details and can be used to sign up.

Game on!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s