Looking back: November 2016

De november testavond bij Indietopia was weer gezellig en zeker nuttig. Hurby en Lisa waren uit het verre zuiden afgereisd om er bij te zijn. Hurby testte zijn spel ‘Dinosaur for Dinner’ en Arjan presenteerde een nieuwe versie van zijn spel ‘Gladiator School’. Beide spellen werden uitvoerig gespeeld en naderhand werden beide spellen nog eens uitgebreid geëvalueerd.

De volgende sessie zal vrijdag 2 December 2016 zijn!

The November testing night at Indietopia was -once again- very enjoyable and very useful. Hurby and Lisa drove all the way from the south of the Netherlands to be here this evening. Hurby tested his game ‘Dinosaur for dinner’ and Arjan tested an iterated version of his game ‘Gladiator School’. Both games were tested and evaluated intensively.

The next testing session will be on Friday 2 December 2016!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s