Verslag testavond 2 september 2016

[English text below photo’s]

Met een opkomst van 15 spelers was het weer een nuttige en gezellige testavond. Er waren een aantal vaste bezoekers en nieuwe gasten die ook indrukwekkende concepten ter tafel brachten. Randolph was onze gastheer en we waren weer te gast bij Indietopia, waar onder andere Rens ons welkom heette.

Rens testte een nieuwe versie van zijn kaartspel wat een mix te noemen is van Memory, Kwartet en Magic. Karl bracht zijn bordspel ‘Elves of Esmia’ ter tafel. De spelers proberen als helden van het kwaad te winnen die door 1 andere speler wordt gespeeld. Peter had eveneens een avonturen bordspel mee waarin spelers met helden een wereld te ontdekken hebben. Arjan had een uitgewerkte versie van het familiekaartspel mee ‘Hap, hap’, waarin spelers elke beurt een voedselkaart moeten pakken en daarbij hun geheimeallergie dienen te vermijden.

Volgende maand, eerste vrijdag van oktober, is de volgende testavond!

With 15 players this was another cozy and productive testing night. Besides some regulars there were some new guests, who brought their own impressive game concepts. Randolph was our host of the evening at Indietopia, where Rens among others welcomed us.

Rens testes his new version of a card game that can be called a mix of Memory, Go Fish and Magic. Karl brought his boardgame ‘Elves of Esmia’ along, in which players control heroes that oppose evil powers that are controlled by another player. Peter also brought an adventure type boardgame in which players control heroes and have a world to explore. Arjan presented a more developed version of the family card game ‘Chomp, chomp’, in which players have to draw food-cards and are out of the game if they ever draw a card that is of their secret allergy.

Next month, first Friday of October, will be the next testing night!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s