Verslag testavond July 2016

[English text below]

Vrijdag 1 juli waren we weer bij Indietopia voor een testavond. De opkomst was bescheiden ditmaal. Dat maakte het wel een prima avond om naast het spelen en testen van spellen ook meerdere aanpassingen van een spel uit te proberen. Zo hebben we bij een kaartspel van Rens geëxperimenteerd met meerdere speloptie. Verder had Arjan een competitief 2 speler kaartspel mee en een wat meer chaotisch kaartspel waarin spelers als voorproevers hun voedselallergie moeten vermijden.

Het was weer een gezellige avond. In augustus zullen we geen testsessie organiseren. De eerstvolgende Spellenmaakgilde testavond zal na de zomerstop zijn op vrijdag 2 september.

Een speelse zomer toegewenst!

Arjan

On Friday 1st of July we were present again at Indietopia for another testing night. The turnup was modest this time. That made it an excellent evening for iterating on the spot with a prototype. We experimented with different options with the card game Rens presented. And we playtested two games Arjan brought to the table: a competitive 2 player card game and a more chaotic cardgame in which players are taste-testers that need to avoid their food allergy.

It was another cozy session. In August we will not organise a testing night. The next one will be after the Summer break on Friday 2nd of September.

Have a playful summer!

Arjan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s