Het was een goede vrijdag voor speltesten

Op 3 April was weer een geslaagde open speltest avond.

We waren weer te gast bij Indietopia en de werelden van digitale en papieren games smolten weer mooi samen. Het was een overzichtelijk clubje met een dozijn spelers en 3 spellenmakers. Groot genoeg om meerdere concepten met elkaar te spelen.

Eelco van Mittwochgames legde een spel voor wat hij al langer geleden heeft gemaakt. Jaap van Spellenko gooide een wat groener concept voor de leeuwen. Het was een coöperatief spel voor 8 jaar en ouder. Verder bracht Arjan Capo di Mafia ter tafel om dit verder te finetunen.

De sfeer was ontspannen, constructief en iedereen vermaakte zich prima!

De volgende open speltestavond staat weer op de volgende eerste vrijdag van de maand gepland: 1 mei. Aanmeldformulier volgt ter zijner tijd. Wil je nu meer weten of je aanmelden? Mail naar spellenmaakgilde@gmail.com

Spellenko - Coop 1

Arjan - Capo di Mafia 2

Mittwochgames - Cars

*game on!*

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s